Tags Posts tagged with "Ishulli me bimët më të çuditshme në botë"

Tag: Ishulli me bimët më të çuditshme në botë

Ishulli me bimët më të çuditshme në botë

Ishulli Socotra është i pazakontë  dhe aktualisht banohet nga 40,000 njerëz. Rruga e parë në këtë ishull është ndërtuar në vitin 2011. Ai është gjithashtu...