Tags Posts tagged with "ishte në Korçë këtë fundjavë"

Tag: ishte në Korçë këtë fundjavë

Ema Ndoja, aktorja e bukur e viteve ’80

Muzeu i stilit ‘Etno Vibe’mblodhi në Korçë shumë njerëz të apasionuar pas stilit, modës, së bukurës, fotografisë këtë fundjavë. Dhe mes shumë njerëzve, s’kishte...