Tags Posts tagged with "Intervista/ Gjokaj: Fitorja e shqiptarëve në Tuz"

Tag: Intervista/ Gjokaj: Fitorja e shqiptarëve në Tuz

Intervista/ Gjokaj: Fitorja e shqiptarëve në Tuz, fitore historike

 “Në trevat etnike shqiptare duhet frymë e re intelektualësh” Luigj Gjokaj, sekretari i Shoqatës atdhetare Malësia e Madhe, dhe ish kryetari i Fondit të luftës...