Tags Posts tagged with "i poetit Dashamir Malo"

Tag: i poetit Dashamir Malo

NJE OFICER POLICIE POET/ Këto ditë doli nga shtypi vëllimi poetik...

Dashamir Malo, lindi në Malëshovë, Përmet. Pas përfundimit të Gjimnazit, u diplomua në Akademine Ushtarake dhe më vonë në Akademinë e Policisë. Prej vitit...