Tags Posts tagged with "I merr shkëndijat dhe i hedh në fusha të thata: Ekspertët tregojnë si po e përhap zjarrin një zog në Australi"

Tag: I merr shkëndijat dhe i hedh në fusha të thata: Ekspertët tregojnë si po e përhap zjarrin një zog në Australi

I merr shkëndijat dhe i hedh në fusha të thata: Ekspertët...

Zona të ndryshme në Australi janë duke u ballafaquar me një situatë të rëndë të zjarreve. Por çfarë bën përshtypje është një fakt interesant....