Tags Posts tagged with "I kërkoi para dhe favore seksuale nënës për kujdestarinë e fëmijës"

Tag: I kërkoi para dhe favore seksuale nënës për kujdestarinë e fëmijës

I kërkoi para dhe favore seksuale nënës për kujdestarinë e fëmijës,...

Gjykata e Krimeve të Rënda ka dhënë masën për ish-gjyqtarin Roland Hysi, i cili akuzohet për korrupsion së bashku me psikologen Elona Meçani, pas...