Tags Posts tagged with "i dalloni dot? (FOTO)"

Tag: i dalloni dot? (FOTO)

Marina dhe Luana të vogla, i dalloni dot? (FOTO)

Kjo është një foto e dy moderatoreve, motrave Vjollca, Luana dhe Marina kur kanë qenë të vogla. Ata ngjajnë shumë të ëmbla dhe me ndryshime...