Tags Posts tagged with "Humb gjurmët gjatë rrugës për në Antarktidë avioni ushtarak"

Tag: Humb gjurmët gjatë rrugës për në Antarktidë avioni ushtarak

Humb gjurmët gjatë rrugës për në Antarktidë avioni ushtarak, 38 të...

  Një avion ushtarak në Kili me 38 persona në bord është zhdukur rrugës për në Antarktidë, dhe nuk ka asnjë gjurmë të tij.   Forca ajrore...