Tags Posts tagged with "Historia/ Si ja morra virgjërinë shoqëve nga Durrësi"

Tag: Historia/ Si ja morra virgjërinë shoqëve nga Durrësi

Historia/ Si ja morra virgjërinë shoqëve nga Durrësi

Une isha 23 vjec,me sy blu dhe jetoja ne nje apartament ne Durres. Vera ime ndryshoi kur njoha dy vajza qe quheshin njera Liza...