Tags Posts tagged with "HALIL RAMA – Profili i autorit të 23 librave dhe 7 dokumentarëve televizivë"

Tag: HALIL RAMA – Profili i autorit të 23 librave dhe 7 dokumentarëve televizivë

HALIL RAMA – Profili i autorit të 23 librave dhe 7...

Në 23 librat e tij sjell artistikisht ngjarje e personazhe që të lënë mbresa   Nga Eglantina ALLIAJ   Me reçensat dhe analizat e veprave...