Tags Posts tagged with "Grupi negociator"

Tag: Grupi negociator

Grupi negociator, Bushati: Nuk është normale diskutimi i emrave në publik,...

Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati tha në komisionin e Jashtëm parlamentar se grupi negociator nuk diskutohet në publik dhe se deklarat për emra monimale...