Tags Posts tagged with "grumbullojnë 500 mijë euro për fatkeqësinë tonë"

Tag: grumbullojnë 500 mijë euro për fatkeqësinë tonë

Tërmeti angazhon dhe priftërinjtë italianë, grumbullojnë 500 mijë euro për fatkeqësinë...

Kryesia e Konferencës së Ipeshkvijve italianë ka dhuruar 500 mijë euro për viktimat e tërmetit tragjik që goditi Shqipërinë orët e para të mëngjesit...