Tags Posts tagged with "Gruaja indigjene shpërthen në lot teksa Amazona digjet"

Tag: Gruaja indigjene shpërthen në lot teksa Amazona digjet

Gruaja indigjene shpërthen në lot teksa Amazona digjet

Një grua indigjene Pataxó qan, ndërsa Amazon vazhdon të digjet pas saj, duke shkrumbuar zonën pyjore më të madhe në tokë.   Mes klithjeve dhe zemërimit...