Tags Posts tagged with "gratë festojnë mes luleve dhe lotëve. Aktorë të teatrit Bylis performojnë për 8 Marsin"

Tag: gratë festojnë mes luleve dhe lotëve. Aktorë të teatrit Bylis performojnë për 8 Marsin

Burgu 325, gratë festojnë mes luleve dhe lotëve. Aktorë të teatrit...

Do të dëshironin që si çdo grua tjetër jashtë atyre hekurave, të përfafonin të dashurit e tyre, të merrnin dhurata, apo një tufë lule,...