Tags Posts tagged with "gjykata lë në burg babain e autorëve dhe 2 të tjerë"

Tag: gjykata lë në burg babain e autorëve dhe 2 të tjerë

Vrasja e Indrit Çelajt, gjykata lë në burg babain e autorëve...

Jepet masa e sigurisë për katër të arrestuarit për vrasjen e Indrit Celajt.   Mësohet se gjykata ka dhënë masën e "arrestit me burg" për Bujar...