Tags Posts tagged with "gjendet mrekullisht gjallë 5-vjeçari (Si ia doli të mbijetojë)"

Tag: gjendet mrekullisht gjallë 5-vjeçari (Si ia doli të mbijetojë)

Humbi në shkretëtirë, gjendet mrekullisht gjallë 5-vjeçari (Si ia doli të...

Një djalosh 5-vjeçar humbi në shkretëtirë gjatë një eskursioni me familjen e tij dhe pas 27 orësh ai u gjet gjallë. Ekipi i shpëtimit nga...