Tags Posts tagged with "Gerta Meta: Numërimi dhe votimi elektronik"

Tag: Gerta Meta: Numërimi dhe votimi elektronik

Gerta Meta: Numërimi dhe votimi elektronik, KQZ tu vendos kufirin te...

Drejtoresha Ekzekutive e Shoqatës për Kulturë Demokratike, Gerta Meta ka reaguar lidhur me vendimin e Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve, e cila vendosi të shtyjë...