Tags Posts tagged with "Gazetari Nefail Maliqi ne Gjenevë kërkon nga kolegët zviceran që emrin “Kosovo” ta perdorin në shqip: Kosovë!"

Tag: Gazetari Nefail Maliqi ne Gjenevë kërkon nga kolegët zviceran që emrin “Kosovo” ta perdorin në shqip: Kosovë!

Gazetari Nefail Maliqi ne Gjenevë kërkon nga kolegët zviceran që emrin...

Gjenevë, 9  nentor  -Neser me 10 dhejtor eshte diat e te drejatve te njeriut, njekohesisht edhe eshprehjes se lire q enekupton rrespekti dhe tolranca...