Tags Posts tagged with "FRANCË – Japin dorëheqjen ministrat e Drejtësisë dhe Çështjeve Evropiane"

Tag: FRANCË – Japin dorëheqjen ministrat e Drejtësisë dhe Çështjeve Evropiane

FRANCË – Japin dorëheqjen ministrat e Drejtësisë dhe Çështjeve Evropiane

Ministri i Drejtësisë, François Bayrou aleat kyç i presidentit francez, Emmanuel Macron njoftoi sot në mëngjes për median largimin e tij nga qeveria, ku...