Tags Posts tagged with "Fran Lucaj e kall atmosferën në Dibër"

Tag: Fran Lucaj e kall atmosferën në Dibër

Fran Lucaj e kall atmosferën në Dibër,dasëm që do të kujtohet...

Pak shum aktiviteteve të shumta në vendlindjen e tij në Malësi,këngëtari i njohur dhe shum i dashur për publikun Fran Lucaj dhe Grupi Kuq...