Tags Posts tagged with "FOTOLAJM/ Policët e ‘fshehtë’ fotografuan turmën nga maja e Xhamisë. Shehu: Institucionet e kultit janë të paprekshme"

Tag: FOTOLAJM/ Policët e ‘fshehtë’ fotografuan turmën nga maja e Xhamisë. Shehu: Institucionet e kultit janë të paprekshme

FOTOLAJM/ Policët e ‘fshehtë’ fotografuan turmën nga maja e Xhamisë. Shehu:...

Ish-deputeti i PD-së, Tritan Shehu ka publikuar disa fotografi të efektivëve të policisë të cilit ishin fshehur në minaren e Xhamisë së Madhe, dhe...