Tags Posts tagged with "Fotogaleri/ Brenda studios së “Opinion”"

Tag: Fotogaleri/ Brenda studios së “Opinion”

Fotogaleri/ Brenda studios së “Opinion”, kur kamerat janë “off”

Kush i krijon modelet që ndjekin shumica e shqiptarëve dhe cilat janë modelet që po krijojmë për rininë? Këto pyetje do të trajtohen në studion...