Tags Posts tagged with "FOTO/ Shkruajtën “Edi Rama” mbi kontenierët e plehrave"

Tag: FOTO/ Shkruajtën “Edi Rama” mbi kontenierët e plehrave

FOTO/ Shkruajtën “Edi Rama” mbi kontenierët e plehrave, policia ndalon 2...

Shkruajtën me bojë të bardhë, emrin e kryeministrit mbi kontenierët e plehrave në shenjë proteste dhe përfunduan në qeli. Dy të rinj nga Tirana, Klodian...