Tags Posts tagged with "FOTO/ Orinda Huta dhe Turjan Hyska bëhen nostalgjikë…"

Tag: FOTO/ Orinda Huta dhe Turjan Hyska bëhen nostalgjikë…

FOTO/ Orinda Huta dhe Turjan Hyska bëhen nostalgjikë…

Çifti Orinda Huta dhe Turjan Hyska duket se janë bërë nostalgjikë. Më herët Orinda ka postuar në Instagram ‘Storie’ një numër të vjetër të revistës...