Tags Posts tagged with "FOTO/ Gazeta gjermane shpall deputeten shqiptare më të bukurën në Ballkan"

Tag: FOTO/ Gazeta gjermane shpall deputeten shqiptare më të bukurën në Ballkan

FOTO/ Gazeta gjermane shpall deputeten shqiptare më të bukurën në Ballkan

  Duda Balje është ndër politikanet më të komentuara në Kosovë.  Ajo është tepër e komentuar për pamjen e saj dhe stilin e veccantë, mesa...