Tags Posts tagged with "FOTO/ Artisti që krijon portret e muzikantëve të famshëm me notat muzikore"

Tag: FOTO/ Artisti që krijon portret e muzikantëve të famshëm me notat muzikore

FOTO/ Artisti që krijon portret e muzikantëve të famshëm me notat...

Një artist dhe muzikant japonez ka krijuar portretet e figurave më të mëdha të muzikës botërore, përmes notave muzikore. Po flasim për Hayato Takanon i...