Tags Posts tagged with "Fantazmat kapen nga kamera ndërsa ‘luajnë’ dhe ulërasin në një azil të braktisur në Angli (Video)"

Tag: Fantazmat kapen nga kamera ndërsa ‘luajnë’ dhe ulërasin në një azil të braktisur në Angli (Video)

Fantazmat kapen nga kamera ndërsa ‘luajnë’ dhe ulërasin në një azil...

Gjuetarët e fantazmave kanë ndarë imazhe të hijeve dhe disa zhurmave “ulëritëse” të kapura në një azil të braktisur në Uells.   Një ekip gjuetarësh fantazmë...