Tags Posts tagged with "“Është me bar"

Tag: “Është me bar

“Është me bar, duket si me bar. Apo ka brenda jastëk”,...

Vetë tha se është i bindur. Por kryeministri Edi Rama guxoi të mësojë dhe prokurorinë se çfarë duhet të bëjë me audio-përgjimin ku është...