Tags Posts tagged with "është dikush në zemrën time"

Tag: është dikush në zemrën time

Pas divorcit të bujshëm, rrëfehet Eneda Tarifa: Po, është dikush në...

Pas divorcit të bujshëm, rrëfehet Eneda Tarifa: Po, është dikush në zemrën time Këngëtarja e njohur Eneda Tarifa dhe ish-partneri i saj Erjon Zaloshnja janë...