Tags Posts tagged with "Ermal Mamaqi bën pjesë të filmit aktorin që na ka bërë të qeshim prej vitesh: Mjeshtri…"

Tag: Ermal Mamaqi bën pjesë të filmit aktorin që na ka bërë të qeshim prej vitesh: Mjeshtri…

Ermal Mamaqi bën pjesë të filmit aktorin që na ka bërë...

  “I love Tropoja” mban titullin filmi i Ermal Mamaqit, i cili ka nisur xhirimet prej disa ditësh.   Ermali dhe aktorët që janë pjesë e kastit...