Tags Posts tagged with "Era Istrefi po flirton me këngëtarin e njohur britanik?"

Tag: Era Istrefi po flirton me këngëtarin e njohur britanik?

Era Istrefi po flirton me këngëtarin e njohur britanik?

Era Istrefi dhe këngëtari i njohur britanik janë duke u parë shpesh nën shoqërinë e njëri-tjetrit. Kanë dalë zëra se mes këngëtares shqiptare, Era...