Tags Posts tagged with "engjëll pusho në parajsë bashkë me babin tim”"

Tag: engjëll pusho në parajsë bashkë me babin tim”

“Kjo është goca që Kristela ma vrau, engjëll pusho në parajsë...

Agon Abdullahu i njohur si Noga dhe Kristela Gjoka janë çifti më i përfolur për momentin, pasi vetëm 3 javë pas martesës ata janë...