Tags Posts tagged with "Elektriçisti im hamshor"

Tag: Elektriçisti im hamshor

Elektriçisti im hamshor, më çmendi me duart e tij magjike

Atë ditë nuk kam për ta harruar kurrë, edhe pse jam koshiente që ky veprim i imi ishte mëkat dhe tradhëti ndaj burrit tim....