Tags Posts tagged with "ekzekutuar sot ne Rrëshen (ARRESTIMI 1 vit më parë dhe ATENTATI në maj – FOTO)"

Tag: ekzekutuar sot ne Rrëshen (ARRESTIMI 1 vit më parë dhe ATENTATI në maj – FOTO)

Historia e “ushtarit” të baronit të drogës Met Kanani, ekzekutuar sot...

I shpëtoi një atentati me eksploziv në makinë në maj të këtij viti, por duket se dita e sotme ka qenë fatale për 47...