Tags Posts tagged with "“E vetmja e mirë është dituria"

Tag: “E vetmja e mirë është dituria

“E vetmja e mirë është dituria, dhe e vetmja e keqe...

“Dituria rritet në mënyrë eksponenciale. Sa më shumë që dimë, është më e madhe aftësia jonë për të mësuar dhe më shpejtë zgjerojmë bazën...