Tags Posts tagged with "e më vonë i Kryeministrit të Perandorisë"

Tag: e më vonë i Kryeministrit të Perandorisë

Nga historia e burrave të Armenit e deri te miqësia e...

Në emisionin "Autokton" të gazetares Anila Ahmataj këtë të dielë u trajtua Historiku fshatit të Armenit, si dhe veprimtaria e Refat Ali Kasaj Nga historia...