Tags Posts tagged with "duket si me bar. Apo ka brenda jastëk”"

Tag: duket si me bar. Apo ka brenda jastëk”

“Është me bar, duket si me bar. Apo ka brenda jastëk”,...

Vetë tha se është i bindur. Por kryeministri Edi Rama guxoi të mësojë dhe prokurorinë se çfarë duhet të bëjë me audio-përgjimin ku është...