Tags Posts tagged with "Duda i del në përkrahje Noizyt (Foto)"

Tag: Duda i del në përkrahje Noizyt (Foto)

Duda i del në përkrahje Noizyt (Foto)

Vazhdon të jetë e komentuar përleshja e dy reperëve të njohur Cozman dhe Noizyt. “Vetëm zoti mund të na ndalon të vazhdojmë së bashku vëlla”,...