Tags Posts tagged with "Drejtori i DASH vjen në Tiranë"

Tag: Drejtori i DASH vjen në Tiranë

Drejtori i DASH vjen në Tiranë, takim me liderët politikë (Zbardhet...

Drejtori për Europën Qendrore dhe Jugore në Departamentin e Shtetit, David Kostelancik ka mbërritur në Tiranë. Ndërkohë është zbardhur edhe agjenda e takimeve që do...