Tags Posts tagged with "Dokumentet/ Safet Gjici ka marrë 25.2 milion USD tendera nga qeveria Rama"

Tag: Dokumentet/ Safet Gjici ka marrë 25.2 milion USD tendera nga qeveria Rama

Dokumentet/ Safet Gjici ka marrë 25.2 milion USD tendera nga qeveria...

Partia Demokratike denoncoi sot se eksponenti i rëndësishëm në PS, Safet Gjici, njëherësh biznesmen dhe President i ekipit të “Kukësit” ka përfituar plot 25.2...