Tags Posts tagged with "“Do të kthej në nivelin 0”"

Tag: “Do të kthej në nivelin 0”

“Do të kthej në nivelin 0”, dikush qenka treguar i pabesë...

Këngëtarja dhe moderatorja, Rozana Radi ka shpërthyer me një postim në rrjete sociale, ku tregon mllëfin që ka krijuar ndaj një njeriu të pabesë,...