Tags Posts tagged with "do isha bërë një teniste"

Tag: do isha bërë një teniste

Kate Middleton: Nëse nuk do isha bërë Princeshë, do isha bërë...

Kate Middleton, dhe gjithë familja mbretërore në përgjithësi, zakonisht janë shumë të mbyllur për sa i përket jetës së tyre private. Por Dukesha, ashtu...