Kate Middleton: Nëse nuk do isha bërë Princeshë, do isha bërë një...

Kate Middleton: Nëse nuk do isha bërë Princeshë, do isha bërë një teniste

417
0

Kate Middleton, dhe gjithë familja mbretërore në përgjithësi, zakonisht janë shumë të mbyllur për sa i përket jetës së tyre private. Por Dukesha, ashtu si dhe bashkëshorti i saj Princ William, nuk e respektojnë me përpikmëri protokollin, duke ia lejuar vetes që të mos i përmbahen në disa raste të veçanta. Së fundmi, gjatë një interviste për BBC, Kate ka treguar “më shumë seç duhet” nga jeta e saj private, për të cilën jemi shumë kurioz.