Tags Posts tagged with "Digjet kabulli elektrik në shkollën 9-vjeçare në Laç"

Tag: Digjet kabulli elektrik në shkollën 9-vjeçare në Laç

Digjet kabulli elektrik në shkollën 9-vjeçare në Laç, nxënësit nxirren me...

  Digjet një kabull elektrik në shkollën Nr.3 9-vjeçare në Laç.   Mësohet se ngjarja ka ndodhur mëngjesin e sotëm dhe nxënësit janë nxjerrë menjeherë jashtë.   Sakaq, bëhet...