Tags Posts tagged with "dhe libri i tij autobiografik: “Rrëmoj në kujtesë”/ Nga EDMOND SHENAJ"

Tag: dhe libri i tij autobiografik: “Rrëmoj në kujtesë”/ Nga EDMOND SHENAJ

KASTRIOT KAPAJ, dhe libri i tij autobiografik: “Rrëmoj në kujtesë”/ Nga...

Kastriot Kapaj është i pari intelektual gjormjot, që shkroji një libër të mirëfilltë historik për vendlindjen. Librin e titulluar: "Për Gjormin flet historia".... Kur doli...