Tags Posts tagged with "dhe e vetmja e keqe është injoranca”"

Tag: dhe e vetmja e keqe është injoranca”

“E vetmja e mirë është dituria, dhe e vetmja e keqe...

“Dituria rritet në mënyrë eksponenciale. Sa më shumë që dimë, është më e madhe aftësia jonë për të mësuar dhe më shpejtë zgjerojmë bazën...