Tags Posts tagged with "Deputetja Dhima: Integrimi evropian kërkon përmirësim të standarteve të rendit dhe sigurisë"

Tag: Deputetja Dhima: Integrimi evropian kërkon përmirësim të standarteve të rendit dhe sigurisë

Deputetja Dhima: Integrimi evropian kërkon përmirësim të standarteve të rendit dhe...

Procesi i integrimit në Bashkimin e Evropian, si një sfidë e vendit tonë kërkon një luftë sa më efikase kundër krimit të organizuar, terrorizmit,...