Tags Posts tagged with "Deputetët Kujtim Gjuzi dhe Muslim Murrizi drejt ndëshkimit! Ja arsyeja"

Tag: Deputetët Kujtim Gjuzi dhe Muslim Murrizi drejt ndëshkimit! Ja arsyeja

Deputetët Kujtim Gjuzi dhe Muslim Murrizi drejt ndëshkimit! Ja arsyeja

Deputeti Kujtim Gjuzi dhe nënkryetari Kuvëndit, Muslim Murrizi, mund të ndëshkohen për përdorimin e gjuhës se urrejtjes në Kuvëndin e Shqipërisë. Top Channel duke iu...