Tags Posts tagged with "Depresioni i janarit/ Psikologët japin këshilla si t’i kthehemi rutinës: Që të dalim nga kjo gjendje duhet të…"

Tag: Depresioni i janarit/ Psikologët japin këshilla si t’i kthehemi rutinës: Që të dalim nga kjo gjendje duhet të…

Depresioni i janarit/ Psikologët japin këshilla si t’i kthehemi rutinës: Që...

Festat e fundvitit kaluan ashtu si dhe atmosfera ku ishin të përziera gëzimi, lodhja, dhuratat, gatimi, pastrimi etj. Tani çështja është si t’i kthehemi punës...