Tags Posts tagged with "Deklarata bombë e Noizyt që do të zemëronte mijëra fansa"

Tag: Deklarata bombë e Noizyt që do të zemëronte mijëra fansa

Deklarata bombë e Noizyt që do të zemëronte mijëra fansa

Hetimet për sherrin e famshëm të ndodhur në Prishtinë duket se do të mbeten në kufijtë e deklaratave verbale të të përfshirëve dhe dëshmitarëve....